Segueix-nos a:

  • Un país normal a Twitter
  • Un país normal a Facebook
  • Un país normal a Youtube
  • Un país normal a Flickr

“Un país normal”

Votar és normal en un país normal.


És normal que un país vulgui decidir el seu futur. N’estem convençuts. Per això ens sembla ben normal que les institucions catalanes es comprometin a convocar-nos perquè tothom pugui dir què pensa, sigui quina sigui la solució que cadascú trobi més encertada. És normal que ens preguntin com volem viure millor i és normal que tinguem ganes de respondre.

És normal que un país vulgui confiar en les urnes. És normal pensar que la democràcia és la solució més bona. És normal consultar l’opinió de tothom. És normal decidir el futur entre tots.

És normal creure en la democràcia. És normal estar a favor de les urnes. És normal que un país vulgui ser normal.

És normal voler viure en un país normal. És normal que un país decideixi la seva educació, la seva sanitat, el seu model energètic, les seves infraestructures… perquè és normal que tots els que formem part d’un país decidim com volem viure millor.

Perquè estem convençuts que és normal viure amb normalitat.

Si també ho penses, aquest lloc web també és teu.

Comparteix lliurement els continguts i difon-los com millor et sembli. Perquè és normal que fem allò que ens ve de gust. I, quan debatem, és normal que ho fem de la manera més oberta i plural possible. Amb normalitat. Amb tu. Amb tothom. Com es fa en un país normal.

Accedir al recull de premsa de la campanya