Segueix-nos a:

  • Un país normal a Twitter
  • Un país normal a Facebook
  • Un país normal a Youtube
  • Un país normal a Flickr

29/09/2014

75: Comissions Obreres

Sindicat

Conscients del moment transcendent que viu el poble de Catalunya, CCOO defensem el dret a l’autodeterminació i considerem que qualsevol de les diferents opcions que legítimament puguin plantejar-se, com ara l’estat federal i plurinacional, un estat independent o el manteniment de l’estat de les autonomies, entre d’altres, passa necessàriament per consultar la voluntat del poble de Catalunya expressada en termes democràtics. Tanmateix qualsevol consulta ha de reunir l’indispensable requisit de rigor, plena transparència i claredat en el procés.

Barcelona, desembre de 2012.

Fragment de la Resolució del X Congrés de CCOO de Catalunya, “El sindicat de classe i nacional, pel Dret a Decidir”

Les opinions expressades en els suports són responsabilitat únicament i exclusivament dels seus autors