Segueix-nos a:

  • Un país normal a Twitter
  • Un país normal a Facebook
  • Un país normal a Youtube
  • Un país normal a Flickr

16/08/2014

85: Enric Masllorens

Editor i Educador

Sempre he pensat que és important reflexionar sobre el que ens preocupa, per plantejar-nos tot seguit com ens agradaria que això canviés i, finalment, posar-nos a treballar per assolir-lo. Doncs bé, em preocupa que no s’escolti a la ciutadania, m’incomoda no poder expressar-me, no poder votar.

Ara estic segur que votarem perquè som molts els qui així ho volem i cada cop creiem més en la força de la ciutadania. I ho farem dominant les passions, escoltant, reflexionant, dialogant, tenint confrontacions dialèctiques pausades, exercint de ciutadans lliures, sentint-nos pertanyents a una comunitat respectuosa, amb la veu de la raó.

Així ens convertim en persones lúcides, coresponsables i conscients, capaces de treballar, cadascú a la seva manera i amb les seves possibilitats, pels nostres drets.

Disposem d’una destresa renovada que ens dóna més constància, perseverança i efectivitat. Decidirem i farem ús de la democràcia i el sentit comú. Estic molt satisfet.

Les opinions expressades en els suports són responsabilitat únicament i exclusivament dels seus autors