Segueix-nos a:

  • Un país normal a Twitter
  • Un país normal a Facebook
  • Un país normal a Youtube
  • Un país normal a Flickr

27/07/2014

105: Jaume Padrós

President del Col·legi de Metges de Barcelona i president del Consell de Col·legis de Metges de Catalunya

Votar sempre ha de ser la normalitat. I que al nostre país, els seus ciutadans vulguin expressar pacíficament i decidida la seva voluntat de definir el seu futur mereix que totes les institucions que servim a la ciutadania donem el nostre suport inequívoc perquè aquesta voluntat s’expressi. I el resultat haurà de ser respectat, sigui quin sigui. L’exercici de la democràcia, votar, expressió de llibertat, és irreductible.

Som capitans de la nostra ànima.

Les opinions expressades en els suports són responsabilitat únicament i exclusivament dels seus autors