Segueix-nos a:

  • Un país normal a Twitter
  • Un país normal a Facebook
  • Un país normal a Youtube
  • Un país normal a Flickr

26/07/2014

106: La Pegatina

Grup musical

És evident que vivim en un país antidemocràtic i, per això, el reclam del dret a decidir no pot quedar només en una qüestió geogràfica. Hem de poder decidir també com volem que sigui la nostra cultura, la nostra sanitat, el nostre ensenyament i el nostre model econòmic. El ja soporífer “procés” no ha de ser un escut per als governants ni ha de ser una moda. Ha de significar una oportunitat per fer fora els oportunistes polítics que tenim al nostre petit país i també perquè els mitjans de comunicació puguin tornar a treballar amb la objectivitat que necessiten per deixar de fer propaganda obligada. Un país normal és aquell on el benestar de la gent passa per davant dels interessos polítics i on, si això no es compleix, el poble reacciona. Encara ens queda molt.

Les opinions expressades en els suports són responsabilitat únicament i exclusivament dels seus autors