Segueix-nos a:

  • Un país normal a Twitter
  • Un país normal a Facebook
  • Un país normal a Youtube
  • Un país normal a Flickr

13/07/2014

119: Àngel Burgas

Escriptor

Diuen que el paradís, el lloc on hem d’estar bé, pot trobar-se lluny de casa, als antípodes del nostre racó. O no, també pot ser que sigui aquí mateix, on vivim. I encara n’hi ha que asseguren que el paradís és sempre dins del cap, o al cor, i és un estat mental. En aquest darrer cas, sent en un lloc que ens és estrany i amb el qual no tenim cap mena de lligam emocional (que ens aliè, que no ens representa) hi hauria la possibilitat de ser també feliços. Però jo vull decidir qui sóc, i on sóc, i com sóc. Jo vull decidir quin és i com és l’espai on em sento completament lliure.

És necessària sempre l’existència d’una porta per la qual entrar o sortir. I albirar el món. I sentir que és un triomf, perquè al final ets tu qui ho decideixes.

 

exit omnium 001

Les opinions expressades en els suports són responsabilitat únicament i exclusivament dels seus autors