Segueix-nos a:

  • Un país normal a Twitter
  • Un país normal a Facebook
  • Un país normal a Youtube
  • Un país normal a Flickr

09/07/2014

123: Àlex Broch

Historiador i crític literari

Estic contra tot nacionalisme “interruptus” que limiti les meves potencialitats com a individu i com a poble i, per tant , de tota la meva comunitat lingüística i nacional. Tot acte de dependència nacional és un acte de submissió i pèrdua de sobirania. Amb la independència i sense moure una sola coma la literatura catalana seria internacionalment més prestigiosa i millor perquè assoliria un estatus de reconeixement que ara no té ni pot tenir. I aquest reconeixement és el primer pas i el pas previ pel seu coneixement. La sobirania completa i total genera unes possibilitats i potencialitats que no són possibles sense un estat independent que administri i gestioni el valor de la seva literatura i la seva cultura. Per tant, per sentit de justícia i reparació històrica, no solament estic a favor de l’innegociable dret a decidir de les persones i els pobles sinó que, a més, el meu vot pel 9-N és un irrenunciable, clar i segur: SÍ-SÍ.

Les opinions expressades en els suports són responsabilitat únicament i exclusivament dels seus autors