Segueix-nos a:

  • Un país normal a Twitter
  • Un país normal a Facebook
  • Un país normal a Youtube
  • Un país normal a Flickr

07/07/2014

125: Manel Camp

Pianista i compositor

M’agradaria descriure en el pentragrama i en la interpretació musical els darrers segles de la singladura del nostre país, des d’una perspectiva històrica, personal i emocional, amb pinzellades que des del present ens situin en el temps, mirant el passat, però sobretot projectant-nos cap al futur esperançador. És amb aquesta intenció que he preparat el concert RESSORGIR 2014, per contribuir, a través de la música, a l’enfilall de propostes que, des de tots els àmbits, conflueixen en el desig d’un ressorgiment col·lectiu.

Ara més que mai tenim l’oportunitat d’expressar-nos i de decidir el nostre futur. Aprofitem-ho! Seria una bogeria desaprofitar-ho!
Pel Dret a Decidir! Anem a votar!

Les opinions expressades en els suports són responsabilitat únicament i exclusivament dels seus autors