Segueix-nos a:

  • Un país normal a Twitter
  • Un país normal a Facebook
  • Un país normal a Youtube
  • Un país normal a Flickr

29/06/2014

133: Toni Pous

President d’Òmnium Cultural – Mataró Maresme

M’agradaria explicar-vos qui són alguns dels companys que treballen al Maresme a la campanya Un país Normal. En Carles, el coordindador, és agent comercial. Tot el dia va amunt i avall i això li permet parlar amb tothom, recollir material, anar a la seu nacional, etc. El seu cotxe s’ha convertit en l’autobús de campanya i el seu fill adoloescent, en el càmera oficial. En Ramon és economista, treballa en un ajuntament de l’àrea metropolitana, i aprofita els desplaçaments en tren (a les 7 del matí!) per enviar correus i whatsapps. En Xavier és professor de matemàtiques en un institut, pare de família nombrosa, regidor en una vila del Maresme, arriba tard però sempre arriba! En Jordi té un taller. La seva dona és infermera i quan té guàrdia ell ve als actes amb la seva filla, que per tant és el membre més jove del comitè. L’Alfred és policia local, home de seny com correspon a un agent de l’autoritat, dirigeix amb serenitat la gent del nord de la comarca. Al Maresme Sud, tenim un altre Jordi. Amb molt poc temps ha dinamitzat tot el sud de la comarca amb la seva empenta, que combina amb un optimisme encomanadís. A Premià, en Lluís i en Francesc treuen temps de sota les pedres per fer una feina que comença a donar fruits en un dels municipis més complicats.

Penso que aquest grup de persones, amb tots els voluntaris que hi col·laboren, són una petita mostra de la força serena que empeny a una majoria de catalans a treballar per decidir lliurement el seu futur el proper 9 de novembre.

Les opinions expressades en els suports són responsabilitat únicament i exclusivament dels seus autors