Segueix-nos a:

  • Un país normal a Twitter
  • Un país normal a Facebook
  • Un país normal a Youtube
  • Un país normal a Flickr

18/06/2014

144: Muriel Casals

Presidenta d’Òmnium Cultural

Des de fa 4 anys, bona part dels ciutadans de Catalunya vivim en un estat de tensió positiva i democràtica. Un estat que ens fa dedicar dosis importants del que solíem considerar “temps lliure” a actuar de manera voluntària per a una causa comuna.

Ho fem a través de les més diverses entitats culturals, cíviques, socials, esportives o polítiques; sempre amb la mirada i la intenció posades en l’exercici del nostre dret a decidir. Perquè volem decidir el futur del nostre país i posar les bases per construir un país millor.

Ara hem d’assegurar la celebració de la consulta del 9 de novembre. Després, seguirem treballant per a consolidar una societat més culta, més justa, més solidària.

Voldria remarcar l’enorme quantitat d’energia que s’ha posat en moviment. L’alegria i l’esperança que compartim assegura la qualitat democràtica del país en el què viurem aquest futur que ens pertany. Alliberats de la necessitat d’exercir el dret a decidir el futur polític el 9N, aleshores cadascú aplicarà les seves capacitats en el terreny que li és propi. Estiguem segurs que ens espera una etapa feliç de creixement individual i col·lectiu.

Les opinions expressades en els suports són responsabilitat únicament i exclusivament dels seus autors