Segueix-nos a:

  • Un país normal a Twitter
  • Un país normal a Facebook
  • Un país normal a Youtube
  • Un país normal a Flickr

14/06/2014

148: Maria Rosa Caballé

Presidenta d’Òmnium Cultural – Sant Cugat del Vallès

Si tots tenim al cap una data important, aquesta és el 9 N perquè per fi podrem decidir quin és el millor futur pel nostre país. Els països democràtics accepten els suggeriments dels seus ciutadans i nosaltres volem exercir aquest dret. No ens enganyem, si l’estat espanyol fa maniobres per impedir aquesta votació és perquè veu que una immensa majoria de catalans votaran si-si, ja que no podem continuar vivint amb un estat en contra. Perquè volem viure en un País Normal amb un futur millor pels nostres fills, el 9N votarem.

Les opinions expressades en els suports són responsabilitat únicament i exclusivament dels seus autors