Segueix-nos a:

  • Un país normal a Twitter
  • Un país normal a Facebook
  • Un país normal a Youtube
  • Un país normal a Flickr

03/06/2014

159: Carme Forcadell

Presidenta de l’Assemblea Nacional Catalana

Estem Preparats
El 2014 és el nostre any, el de tots els catalans que pensem que en les societats democràtiques el reptes polítics s’han de solucionar votant. Hem demostrat que estem preparats, que som una societat plural i diversa, en la qual tothom hi és benvingut, i en què l’important no és d’on venim, ni quina llengua parlem ni com ens sentim, sinó cap a on volem anar.
Estem preparats per exercir la nostra sobirania com a poble, per decidir lliurement i democràtica el nostre futur. Estem preparats i estem avançant, de manera absolutament pacífica, cap a un futur millor, més just i més pròsper. I ho fem amb alegria perquè, malgrat la profunda crisi econòmica i política existent, sabem que la força de la gent és imparable i que les urnes són el millor instrument per expressar els nostres anhels i la nostra voluntat com a poble.
Ara és l’hora!

Les opinions expressades en els suports són responsabilitat únicament i exclusivament dels seus autors