Segueix-nos a:

  • Un país normal a Twitter
  • Un país normal a Facebook
  • Un país normal a Youtube
  • Un país normal a Flickr

27/05/2014

166: Jaume Ribas

Pintor

“L’art és l´espai simbòlic més potent de la llibertat humana. Per això tota dictadura el té en el seu punt de mira, el poder establert en malfia, de fet l’arracona i, si pot, el redueix al seu aspecte lúdic o comercial.
Ara el nostre país, Catalunya, ha entrat en una fase nova, d’imaginació creativa. Els seus ciutadans són els artistes que imaginen espais, paraules, relacions que trenquen amb les tradicions fossilitzades de l’acadèmia constitucionalista. El ciutadà, com l’artista al seu taller, ha de poder proposar i decidir, en i amb democràcia, quin país imagina.”

Les opinions expressades en els suports són responsabilitat únicament i exclusivament dels seus autors