Segueix-nos a:

 • Un país normal a Twitter
 • Un país normal a Facebook
 • Un país normal a Youtube
 • Un país normal a Flickr

14/05/2014

179: Ada Parellada

Cuinera

L’Ada Parellada ens ha fet arribar la recepta d’uns canelons amb castanyes, bolets i moniatos, uns canelons “de festa”, tal com remarca en el vídeo on ens explica com cuinar-los:

Per novembre, castanyes, bolets i moniatos!

CANELONS DE BOLETS I CASTANYES

 • 20 làmines de canelons
 • 500 gr. de bolets
 • 3 grans d’all
 • 1 ceba
 • Una mica de julivert
 • Per a la crema de moniato
 • 2 moniatos grans
 • 500 ml de brou de pollastre
 • 1 ceba gran
 • Sal i pebre
 • Una mica de mantega

Comencem amb la crema de moniato. Sofregim la ceba amb la mantega, lentament, fins enrossir. Afegim els alls picats i els moniatos, pelats i tallats, apugem el foc i enrossim. Aboquem el brou de pollastre, salpebrem i fem coure, lentament, fins que el moniato s’estova. Triturem bé. Reservem.

Sofregim l’altra ceba. Saltem els bolets, a foc mig, amb un gra d’all i una mica de julivert. Piquem les castanyes i barregem amb els bolets i la ceba. Afegim una cullerada de crema de moniato, per enganxar i amorosir

Bullim els canelons, seguint les indicacions del fabricant. Els estirem sobre un drap net i humit, cavalcats. Farcim amb la barreja de bolets i castanyes. Enrotllem sobre si mateixos. En una cassola que pugui anar al forn, posem una base de crema de moniato, els canelons i acabem amb una altra capa de crema de moniato. Per acabar de donar el toc, hi posem una mica de formatge de cabra (en aquest cas tenia unes herbes que hi quedaven molt bé) i escalfem al forn, acabant amb un lleuger gratinat.

Una recepta que ens anirà bé aquest novembre, on no hi faltaran els bolets ni les castanyes, però tampoc els moniatos.

195 - Ada Parellada - plat

Les opinions expressades en els suports són responsabilitat únicament i exclusivament dels seus autors