Segueix-nos a:

  • Un país normal a Twitter
  • Un país normal a Facebook
  • Un país normal a Youtube
  • Un país normal a Flickr

30/04/2014

193: Carme Fenoll

Cap de servei de biblioteques

Donar suport al dret a decidir és creure que les persones han de tenir capacitat per opinar dels temes que afecten a la seva vida privada. Les biblioteques públiques són espais democràtics per definició i ofereixen eines per a prendre decisions de forma més informada. El meu sí a la consulta del 9N: escoltem, llegim i votem.

“A public library is the most democratic thing in the world. What can be found there has undone dictators and tyrants: demagogues can persecute writers and tell them what to write as much as they like, but they cannot vanish what has been written in the past, though they try often enough…People who love literature have at least part of their minds immune from indoctrination. If you read, you can learn to think for yourself.”

Doris Lessing

“L’any s’acaba. I ara jo penso en quan s’acabava el dia quart de la Creació, que les estrelles van ser fetes. Des del primer dia hi hagué la llum i la tenebra. Però la tenebra, el dia quart, va començar d’esclarir-se una mica, amb les lluminàries del cel. L’any vinent serà, en la creació d’una Catalunya nova, com el quart dia en la creació del món. Hi haurà, dins d’allò que era ahir encara una tenebra espiritual, els punts lluminosos dels pobles amb Biblioteca. Valls, Olot, Sallent, Canet de Mar, Lleida, Pineda, Vendrell, Reus, Borges Blanques, Vic, Figueres… —Una constel·lació magnífica en la nit!” Eugeni d’Ors. “L’any s’acaba”, La veu de Catalunya (29 de desembre de 1916).

Les opinions expressades en els suports són responsabilitat únicament i exclusivament dels seus autors